GreenGo Energy og Nordic Solar indvier ny solcellepark ved Odense

  • Højby solcellepark ved Odense, er udviklet og bygget af GreenGo Energy

  • Parken har en kapacitet på 32 MWp, hvilket svarer til at kunne forsyne 11.000 hjem

Højby solcellepark, Odense

 

GreenGo Energy, en nøgleaktør i omstillingen til ​​vedvarende energi, glæder sig over at indvie endnu en solcellepark i Danmark, denne gang med Nordic Solar. Solcelleparken er et yderligere eksempel på GreenGo Energy's engagement i at drive den grønne transformation.

Solcelleparken, som er strategisk placeret i nærheden af ​​Odense, vil styrke integrationen af ​​grønne energikilder i det lokale elnet. Projektet understøtter Odense Kommunes klimamål og grønne omstillingsstrategi, og GreenGo Energy er stolt af at være med på denne rejse.

Solcelleparken er den første, der går i luften i et porteføljepartnerskab med Nordic Solar, der sigter mod 250 MWp over de næste 3-5 år. Disse projekter udvikles af GreenGo Energy i samarbejde med Nordic Solar; der sigter mod en porteføljeinvestering på mere end 1 mia DKK.

”Hos Nordic Solar er vi utroligt glade for at kunne indvie vores nye solpark i Højby, som skal sætte yderligere skub i produktionen af solenergi. Vi har gennem hele projektudviklingen og etableringen af Højby Solpark haft et godt og tæt samarbejde med GreenGo Energy. Det er vigtigt, i et projekt som dette, at der fra alle sider er fokus på at følge planen nøje, og det har vi kunnet i samarbejde med GreenGo Energy, hvilket blandt andet har ført til en succesfuld tilslutning til elnettet helt efter planen. Højby Solpark er både anlagt med nyeste teknologi inden for solenergi for at optimere energiproduktionen, og nogle af de nyeste initiativer inden for fremme af biodiversitet, og efter en god fælles proces i udviklings- og etableringsfasen, ser vi nu frem til løbende at følge effekten af de forskellige initiativer.”Glenn Aagesen, COO i Nordic Solar.


"Hos GreenGo Energy er begejstrede over at være med til at realisere ​​denne højtydende solcellepark, baseret på den nyeste bifaciale teknologi. Et vidnesbyrd om vores stærke engagement i at skabe en bæredygtig fremtid 100% baseret på vedvarende energi. Etableringen af solcelleparken demonstrerer styrken i ​​tæt samarbejde og innovation med vores partnere, og vi takker Nordic Solar for det gode samarbejde." Karsten Nielsen, CEO i GreenGo Energy Group.

Om Nordic Solar A/S
Nordic Solar er en dansk solenergivirksomhed, som udvikler, bygger og driver solparker i industriel skala over hele Europa. Siden etableringen i 2010 er behovet og markedet for grøn energi steget kraftigt, og Nordic Solar ønsker at være en central del af den grønne omstilling. Selskabet er ejet af ca. 700 aktionærer og beskæftiger mere end 90 medarbejdere. I dag driver Nordic Solar solparker med en samlet kapacitet på 390 MWp over hele Europa og har en udviklingsportefølje på knap 1,8 GW. www.nordicsolar.eu 

 

Om GreenGo Energy Group
GreenGo Energy blev grundlagt I 2011 med en vision om at accelerere omstillingen til vedvarende energiproduktion ved hjælp af en innovativ og skalerbar forretningsmodel. GreenGo Energys 360-graders service platform inkluderer projektskabelse, strukturering af investeringsporteføljer, projektudvikling fra første spadestik frem til levering af strøm, konstruktions- og driftsfasen. Hele forløbet er fuldt skræddersyet til vores klienters behov og investeringsprofil.

GreenGo Energy har 19 GW sol-, vind- og P2X-projekter i forskellige udviklings- og konstruktionsstadier i syv amerikanske stater samt i Nordeuropa. Ud af disse projekter er mere end 4,5 GW indgået i kontrakt med partnerskabsaftaler med Tier 1-investorer i det vedvarende energimarked.

GreenGo Energy har hovedkontor i Denmark, og over 100 medarbejdere betjener kunder over hele verden.

Forrige
Forrige

En af Danmarks største solcelleparker, Nørhede-Hjortmose tæt på Ringkøbing, opnår ”ready-to-build” status

Næste
Næste

GreenGo Energy udvikler 4GW grøn Energipark til 60 mia. kr. i Ringkøbing-Skjern Kommune